FINETUNING

Met de feedback in ons achterhoofd zijn we enkele dingen opnieuw en beter gaan maken. We hebben de middenste plooilijn toegevoegd en hebben we enkele verbeteringen gemaakt en gebruikt.

Wat wilden we nog verbeteren:

  • De gelaserde groeven waren niet ideaal, de zaagbladen zijn niet perfect dus het was prutsen en doen om een juiste passing te krijgen.
  • Lelijk uiterlijk
  • Hogere veiligheid, zaagbladen komen bloot bij te hoog opheffen van hefboom.
  • De stop werkt niet zo goed, het is zeer onhandig om die te activeren en deactiveren.
  • De kartonnen plaat wordt niet gefixeerd.
  • Extra touch 🙂

 

We zijn gestart me de groeven, we hebben geprobeerd om die uit te vrezen doormiddel van een mal te maken die de zaagbladen volgen.

De uitgefreesde groeven kwamen nog steeds niet zo goed overeen, daarom hebben we heel dit vlak uitgefreeds om daar dana een rubberen vlak in te leggen (de zaagbladen duwen er diep genoeg in om toch een mooi resultaat te krijgen).

 

Het lelijke uiterlijk hebben we opgelost door heel het frame op te schuren en het een mooi likje verf te geven.

Om een betere veiligheid te krijgen hebben we de polycabronaat plaat hoger gemaakt, en sleuven in voorzien om de hefboom door te begeleiden.

 

 

De oude stop hebben we in de vuilbak gegooid en die hebben we vervangen door een kliksysteem dat bij schuifdeuren gebruikt word. Er komen geen extra handelingen vij je hoeft alleen naar boven en beneden te doen.

Als oplossing om de kartonnen plaat te fixeren hebben we 2 stukjes geprint. Doormiddel hiervan en de flexibiliteit van PLA hebben we een systeempje ontworpen dat ervoor zocht dat de plaat stroef vast komt te zitten als ze tegen het 0-punt geschoven word.

De extra touch word een zeefdruk die voorop de patternmaker geplaatst word hiermee kan je jouw eigen ontworpen logo op de doosjes drukken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s